MIRIAM BRYANT – ”Words” ute nu!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I januari släppte Miriam Bryant singeln ”Everything”, som redan har sålt platina, och hennes senaste singel ”Rocket” ligger just nu högt på topplistorna. Idag släpps ”Words”. Under våren och sommaren kommer hon turnera i Sverige samt släppa en EP.

– Både ”Rocket” och ”Words” kom till på Kreta, berättar Miriam. ”Words” är en låt som melodiskt och tematiskt hänger ihop med resten av min kommande EP. Den handlar om att acceptera och att inse, men inte vara helt redo att förlåta.

År 2016 dominerade Miriam topplistorna och återfanns på listan över Sveriges mest streamade artister. Hon turnerade Sverige runt, vann Årets Låt för sommarens stora singel ”Black Car” på P3 Guld och var nominerad till Bästa Liveakt på samma gala samt till en Grammis.

I vår och sommar ser vi Miriam Bryant här:
21/6 Over Oslo, Oslo
30/6 Västerås Cityfestival, Västerås
1/7 Bråvalla Festival, Norrköping
6/7 Peace & Love, Borlänge
7/7 Sensommar, Sundsvall
8/7 Furuviksparken, Gävle
13/7 Stortorget, Falkenberg
14/7 Wisby Strandfestival, Visby
29/7 Qstock Festival, Oulu

Lyssna på ”Words” här.

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners