FAST & FURIOUS 8 – Biopremiär 12 april

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det är dags för den senaste delen i en av världens mest framgångsrika filmserier någonsin: FAST & FURIOUS 8

Med Dom (Vin Diesel) och Letty (Michelle Rodriguez) på smekmånad, Brian och Mia förtidspensionerade och det övriga gänget på fri fot har alla i gruppen skaffat något som liknar vanliga liv. Men när en mystisk kvinna (Charlize Theron) lockar in Dom på brottets bana, och dessutom får honom förråda de som står honom närmast, ställs de åter inför utmaningar som kommer att testa deras gränser till det yttersta.

Från Kubas stränder och New Yorks gator till det arktiska klimatet vid Barents hav reser vår elitstyrka i jakt på en anarkist som hotar skapa globalt kaos. Samtidigt måste de också få tillbaks mannen som en gång gjorde dem alla till en familj. Övriga medverkande är bland andra Dwayne Johnson, Jason Statham, Jordana Brewster, Kurt Russell, Elsa Pataky & Nathalie Emmanuel.

© UIP

print

Våra samarbetspartners