LOGAN LUCKY – Steven Soderbergh gör comeback med ny avancerad rånkupp på bio 25 augusti

Klicka på bilden, för att se hela bilden

För fyra år sedan lade han filmskapandet på hyllan och övervägde att pensionera sig. Nu är den Oscarbelönade regissören bakom bland annat Ocean’s-triologin, Side Effects, Traffic och Magic Mike tillbaka med en ny legendarisk kupp och en dynamisk skådespelartrio i actionkomedin Logan Lucky.

I Steven Soderberghs nya film Logan Lucky följer vi bröderna Logan när de, i ett försök att ändra familjelyckan, ger sig på att genomföra årtiondets kupp under det legendariska Coca Cola 600-loppet. Före detta gruvarbetaren Jimmy Logan har varken jobb eller pengar. För att få ekonomin att gå ihop igen kommer han på en genial plan. Tillsammans med sin bror Clyde tänker han genomföra den ultimata kuppen, ett avancerat rån där inget ska kunna gå fel. En av de största tävlingarna i NASCAR kommer snart att äga rum på den världsberömda racerbanan Charlotte Motor Speedway i North Carolina och där finns det snabba pengar att hämta, om man är smart nog och kan hålla nerverna i styr.

Detta är den Oscarbelönade regissören Steven Soderberghs efterlängtade comeback. I filmen ser vi även Riley Keough, Seth McFarlane och Katie Holmes i rollerna. Som en rolig twist dyker även 6 NASCAR-stjärnor upp i filmen i icke-bilförar-cameo-roller. Logan Lucky har planerad svensk biopremiär den 25 augusti.

Regi: Steven Soderbergh
Manus: Rebecka Blunt
Genre: Komedi
I rollerna: Adam Driver, Channing Tatum, Daniel Craig, Riley Keough, Seth MacFarlane, Katie Holmes.
Svensk biopremiär 25 augusti.

© Scanbox Entertainment

print

Våra samarbetspartners