LOGAN LUCKY – No Peekin’

Klicka på bilden, för att se hela bilden

För fyra år sedan lade Steven Soderbergh filmskapandet på hyllan och övervägde att pensionera sig. Den Oscarsbelönade regissören bakom bland annat Ocean’s Eleven-trilogin gör nu comeback med en ny kuppfilm, komedin Logan Lucky som får svensk biopremiär 25 augusti.

De otursförföljda bröderna Logan (Channing Tatum och Adam Driver) planerar den ultimata kuppen, ett avancerat rån där inget ska kunna gå fel. En av de största tävlingarna i NASCAR, legendariska Coca Cola 600-loppet, ska snart äga rum på racerbanan Charlotte Motor Speedway i North Carolina. Där finns det snabba pengar att hämta om man är smart nog, har de rätta kumpanerna som sprängexperten Joe Bang (Daniel Craig), och kan hålla nerverna i styr.

I den stjärnspäckade rollistan ser vi också Riley Keough, Seth McFarlane, Katie Holmes, Hilary Swank, Brian Gleeson och Jack Quaid. Dessutom har sex av verklighetens NASCAR-stjärnor cameo-roller av oväntad art: Kyle Busch, Carl Edwards, Joey Logano, Brad Keselowski, Kyle Larson och Ryan Blaney.

Regi: Steven Soderbergh
Manus: Rebecca Blunt
Genre: Komedi
I rollerna: Daniel Craig, Channing Tatum, Adam Driver, Riley Keough, Seth MacFarlane, Katie Holmes, Hilary Swank.
Censur: Från 7 år.

Biopremiär 25 augusti över hela landet. Logan Lucky har urpremiär 18 augusti i USA.

© Scanbox Entertainment

print

Våra samarbetspartners