PAULINA RUBIO, Bravisima! (Universal Spain – import)

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Hon började sin karriär som tonårig popstjärna i gruppen Timbiriche innan hon gick solo, och blev superstar i hela latinovärlden. För alla andra är hon i bästa fall mest känd för den tio år gamla Border Girl, hennes enda engelskspråkiga platta hittills.

Bravisima! följer upp förra årets kommersiella besvikelse Brava!, men någon ny fullängdare är det här dock inte, utan snarare en halvhjärtad ep med endast sex spår, varav två onödiga remixer av singeln Boys Will Be Boys. Och på tal om just Boyslåten, så är det en sällsynt lallig uptemposak med lätt electroinfluenser. Då gillar jag Say The Word bättre utan att nu för den sakens skull vara det minst knockad. Vad mer? Jo, enda latinospåret ter sig väl rätt hyggligt, men överlag är det här endast för hardcorefans som undertecknad. Alla övriga bör istället kolla in 2000-talets första utgåva Paulina, Pau-Latina och 2009 års Gran City Pop som introduktion.

Skriven 2012-11-07

print

Våra samarbetspartners