FREDRIK KULLBERG, Sveriges 100 märkligaste sevärdheter (ICA Bokförlag)

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Vad göra på semestern? Vart ska man åka på utflykten? Sverige kryllar av intressanta platser att besöka men var finns de man inte redan känner till. I denna bok har FREDRIK KULLBERG sammanställt 100 udda utflyktsmål från STRANDEN I LÖDERUP (plats 74) i söder till KIRUNA (plats 32) i norr. Det ges en kortare beskrivning av varje plats i boken och även en lite vägbeskrivning. Vill man verkligen åka till någon av platserna får man googla sig fram till mer utförlig information.

Boken är ett väldigt bra komplement till alla dessa kart- och guideböcker som finns på lokala turistbyråer och bokhandlare. En väl värd investering med andra ord.

skriven 2010-08-30

print

Våra samarbetspartners