MOTORMÄSSAN, MalmöMässan 16–19 april 2009

Klicka på bilden, för att se hela bilden

18 bilpremiärer är på plats. Vad sägs om nya Mercedes E-klass Coupé – premiärbilen kommer direkt från Genevémässan. Honda Insight lanseras som folklig hybridbil med god ekonomi. Ferrari California, en urskön cabriolet visas i sällskap med andra italienska skönheter.

Brett utbud. Speciellt för dig som arbetar med eller kör tjänstebil. Intressanta seminarier, bilmodeller och finansiering finns på plats. Evenemanget genomförs i samarbete med tjänstebilsspecialisterna Ynnor AB. Programmet hittar du på www.motormassan.se

Gör ett klipp på mässan! Söndagen 19 april klockan 15.00 hålls en stor auktion med bland annat sportbilar, familjebilar, transportbilar och båtar. Auktionen genomförs i samarbete med välkända KVD Bilauktioner AB.

För de minsta. Under lördagen och söndagen kan barnen prova häftiga trampcyklar på banan som kantas av trafikmärken eller sätta sig vid pysselborden och rita en fin teckning. Utbildad personal finns på plats för att ta hand om barn mellan 3 och 11 år. Under tiden kan föräldrarna tillbringa någon timme för sig själv på mässan med att provsitta, jämföra eller kanske till och med köpa en bil eller motorcykel. Men alla barn är givetvis välkomna att se hela mässan i sällskap med sina föräldrar.

Speed for Life. Köp ett åk med en racerförare! Succén från 2008 års mässa är tillbaka. Kenny Bräck m fl är på plats. Det är en garanterat hisnande upplevelse att åka i full fart runt banan inne på mässområdet. Arrangeras lördag och söndag till förmån för Barncancerfonden.

www.motormassan.se

skriven 2009-04-14

print

Våra samarbetspartners