GARY DANIELS gör huvudrollen i Tekken

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Min gamle kompis Gary Daniels, med allra största säkerhet världens trevligaste actionskådis, befinner sig just nu i Louisiana, där han spelar Bryan Fury i filmatiseringen av klassiska fajtingspelserien TEKKEN.

Aah, Tekken… Det var tider det, när jag och min polare Måns satt i min soffa och drack kaffe och spelade (vi var ungefär lika kassa båda två) och skrek av skratt, i synnerhet när vi lyckades begå självmord av misstag. Roligast av allt var att vi inte hörde att speakern ropade “Paul Phoenix wins!”. Vi tyckte han sa “Pål Fiiiins finns!”…

Tekken regisseras av Dwight H Little, som tidigare gjort t ex Halloween 4, Marked For Death (Seagals bästa och dummaste film!), Rapid Fire med Brandon Lee, hyfsade Murder At 1600 med Diane Lane (som jag är hemligt förälskad i), och så har han gjort, öh, Free Willy 2… Nåja, Little är om inget annat kompetent.

…Och jag gläder mig å Garys vägnar. De senaste åren har hans karriär gått i stå, flera av hans senaste filmer har knappt släppts nånstans alls. I höst kommer han även i en gangsterfilm med Andy Garcia och Ray Liotta.

Skriven 2008-02-24

print

Våra samarbetspartners