NEVERSTORE, Sevenhundred Sundays (Epic/Sony-BMG)

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Bättre sent än aldrig. Förutom Millencolin som aldrig riktigt blivit riktiga profeter här på hemmaplan har skate- alternativt poppunken aldrig riktig fått fäste på våra breddgrader.

Men det ska det bli ändring på nu. Neverstore från Skövde gör i alla fall ett gott försök. Här har vi tre unga grabbar i sina tidiga ”twenties” som fått de typiska amerikanska banden med modersmjölken, och låter därefter. Hetsiga All Star Loser påminner en del om Offspring, hiten So Much Of Not Enough bär drag av Blink 182, Another Sentimental Argument är Green Day vid tiden för Dookie och så vidare.

Poppunk-rötterna är dock ogenerat tydliga. Alla som tycker samtida band typ Good Charlotte, Simple Plan, Bowling For Soup och ovannämnda Blink 182 är för tralliga göre sig inte besvär. Vi andra tycker det här är en ganska hyfsad debut väl värd att kolla in.

Skriven 2007-01-28

print

Våra samarbetspartners