SCOOTER: ENCORE – THE WHOLE STORY

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Musikvideo, Tyskland 2002
(Edel/Playground)

Ljud: Dolby 5.1.

Medger gärna att jag aldrig varit en särskilt stor vän av den sortens hårdpumpande intelligensbefriade techno som Scooter representerar. Jag menar, titlar som How Much Is The Fish, Fuck The Millenium och Aiii Shot The DJ tyder inte precis på någon större subtilitet. Men även jag måste erkänna att detta dubbla DVD-dokument ger den tyska trions alster full rättvisa och lyfter fram bandet från alla dess sidor från början fram till dags dato.

Huvudattraktionerna är en spelning från Köln inspelad så sent som i januari i år samt en komplett videografi från debutsingeln Hyper Hyper och framåt.

Utöver detta får man såväl en turné- och bakom kulisserna-dokumentär som en diskografi med alla låttexter, alternativa vinklar på vissa liveinslag och en frågesektion som döljer hemligt Scootergodis från TV-shower och liknande. Fullmatat är bara förnamnet, och det är inte svårt att inte tycka att helheten är mycket prisvärd.

Skriven 2002-08-19

print

Våra samarbetspartners