SARAH BRIGHTMAN: LA LUNA -LIVE IN CONCERT

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Musikvideo, England 2001
(Warner)

La Luna – Live In Concert är precis som titeln antyder en upptagning från divans senaste världsturné. Och det är faktiskt en riktigt bra sådan. Jag hade själv förmånen att se när turnén nådde Köpenhamn, och kan utan tvekan konstatera att denna DVD gör showen full rättvisa. Påkostat, glamoröst och visuellt tilltalande är ord man närmast tänker på när det hela flimrar förbi på skärmen.

För Brightmanfansen är det här helt enkelt ett måste. På nittio minuter hinner sångerskan avverka hela tjugosex nummer, däribland La Luna, Deliver Me i flygande tillstånd och paradnumret Time To Say Goodbye, och hon gör det precis så som man vill hon ska göra det. Brightman har som få den unika förmågan att vara både fullfjädrad diva och ödmjuk och jordnära samtidigt.

Bland det fullmatade extramaterialet märks bl.a. en intervju, biografi och ett intressant Behind The Curtains som behandlar de flesta aspekter på La Luna-projektet, inklusive promotionarbetet, turnélivet och inspelningen av albumet. Allt kommenterat av Sarah själv på ett både personligt och avväpnande distanserat sätt.

Skriven 2002-06-10

print

Våra samarbetspartners