STORA VILLAMÄSSAN & VÅR TRÄDGÅRD 2024, Malmö Mässan, Malmö den 8-10 mars 2024 – med fokus på trädgården

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det har snart gått 30 år sedan Stora Villamässan såg dagens ljus. Mässan har förvisso bytt namn ett antal gånger men konceptet är i stort set det samma. För Malmö-borna kan man säga att mässan har sitt ursprung i Skånemässan och sedan ett antal år består ju mässan av två delar; dels Stora Villamässan och dels Vår trädgård.

Till årets mässa har sektionen Vår trädgård utökats betydligt och är nu större än någonsin. Det bjöds på massor av lökar och fröer, sekatörer och andra trädgårdsredskap. De hade till och med videkvistar i pastellfärger. Självklart fanns också Karl Fredrik på plats och signerade sin senaste bok Vårkänslor och trädgårdsmagi.

Mindre med säkerhetsbolag

Stora villamässans område var det solceller som dominerade. Det fanns även plats för avloppsspolare och värmepumpar. Dock hade säkerhetsbolagen minskat sin närvaro, och det fanns inte heller lika många pool-entreprenörer och satellit-TV bolag som förr om åren.

Seminarier

Mitt tips till dig som ska gå dit är att ta god tid på dig och besök kanske något av alla seminarier som pågår på någon av de två scenerna. Behöver du mer info gå till mässans hemsida.

Klicka på valfri bild för att se bildspelet.
 
 

print

Våra samarbetspartners