STARLIGHT – galashow på Malmö Opera redan nu på onsdag och torsdag

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det vankas gala på Malmö Opera nästa vecka. Evenemanget som ges till förmån för organisationen Star for Life stoltserar bland annat med Lill Lindfors, Helen Sjöholm, Triple & Touch och 11-årige Aron Eriksson Aras, förra årets vinnare av av TV4:s Talang. Samt naturligtvis Star for Life’s egna talanger i kören Star Choir.

Men inte nog med det. Även Malmö Operas egna stjärnor Oscar Pierrou Lindén, aktuell i Funny Girl, Erik Gulbransson, som även han kan ses Funny Girl samt Ola Heinpalu, senast sedd som Antonio i Figaros bröllop bidrar till showen. Som grädde på moset medverkar även Malmö Opera Academy och Lunds Studentsångare.

Två garanterade godbitar

Exakt vilka musikstycken som kommer att framföras under kvällens lopp är dock hemligt, men några garanterade godbitar är redan avslöjade, nämligen Lill Lindfors paradnumret Du är den ende och Helen Sjöholms tolkning av Loreens Euphoria.

En ”genre-explosion”

Galashowen Starlight går av stapeln nu kommande onsdag och torsdag den 15:e och 16:e februari. En ”genre-explosion” kan förväntas, och JPS Media kommer givetvis att finnas på plats.

print

Våra samarbetspartners