SIR VÄÄS OCH JOEL

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Vad kan jag säga om Sir Vääs som inte var sagt? När Putins trupper förflyttade sig från sin ryska trånga bur till Ukraina, då skapades det rubriker och det gjordes gissningar hur länge ukrainare skulle kunna göra motstånd. Sir Vääs skulle enligt expertisen vara tillbaka i sitt terrarium senast dagen efter sin fot lösa avmarsch.

Att bedöma tidsåtkomst är det svåraste som finns. Det gäller lika mycket endoterma som ektoterma varelser. Därför får du snällt vänta på den utlovade elpriskompensationen bra mycket längre än den nytillträdda regeringen lovat innan den tillträdde. Så är det bara, det finns företeelse som ingen, inte ens Jultomte kan ändra på.

En annan företeelsekonstant är att författare är profetiska. Således är även jag det. Och jag har skrivit en hyllad bok om en förrymd orm innan Sir Vääs gjorde något större vääsen av sig. Den heter Joel And The Santa Claus Murder Mystery och jag rekommenderar den växelvarmt. Och inte bara på grund av att jag skrev den. Du kan låna den på vilket bibliotek som helst, exempelvis här, eller också kan du köpa den, exempelvis här.

Som du märker, är boken Joel And The Santa Claus Murder Mystery skriven på engelska. Om du översätter den till svenska eller annat språk, kommer min förläggare ge ut din översättning. Då får du behålla alla royalty, då jag tjänat tillräckligt med pengar på Joel redan.

Klicka här för köp av och information om artikelförfattaren Vladimir Oravskys böcker

© Vladimir Oravsky

print

Våra samarbetspartners