​LARS WINNERBÄCK flyttar merparten av årets sommarturné till sommaren 2021

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Detta var givetvis ett väldigt tungt beslut att ta. Det här var såklart inte planen för sommaren 2020. Att flytta en stor och efterlängtad turné är inget lätt beslut och vi förstår att många biljettköpare planerat sin sommar efter konserterna.

Att genomföra en så här stor turné involverar hundratals människor, en otrolig massa teknik, transporter och annat. Just nu har vi inga tillstånd att genomföra konserter för mer än 500 personer och vi vet inte när beslutet kommer att upphävas. Därför känner vi oss tvungna att ta det här beslutet nu, hur svårt och ledsamt det än är. Vi hoppas på förståelse för att situationen är helt unik även för oss och att vi tagit rätt beslut.

Detta beslut gäller enbart enskilda konserter, inte de festivaler som avses att genomföras som planerat. Till Hasslöfestivalen, Sundsvalls torgfest, Storsjöyran och Arvika hamnfest samt Furuviksparken kommer Lars Winnerbäck precis som planerat. Vi hoppas såklart att situation i Sverige och Norge, samt resten av världen förbättrats fram till sommaren så att vi alla kan se fram emot en riktigt fin festivalsommar med massor av publik.

”Det känns enormt tungt att skjuta delar av turnén. Tufft för musiker och tekniker, och tråkigt för publiken. Men jag har full förståelse för att det måste göras. Jag ser fram emot festivalerna och en revanschsommar 2021”, säger Lars Winnerbäck.

Biljetter till respektive konsert gäller för de nya datumen.

Här ser du alla nya datum för Lars Winnerbäck sommaren 2021
9 juli Helsingborg, Sofiero Slott
16 juli Kristiansand, Ravnedalen
17 juli Fredrikstad, Festplassen
18 juli Göteborg, Trädgårdsföreningen
21 juli Rättvik, Dalhalla
22 juli Rättvik, Dalhalla
24 juli Skellefteå, Nordanåområdet
1 aug Varberg, Fästningen
5 aug Borgholm, Kapelludden
6 aug Eskilstuna, Sundbyholms Slott
7 aug Lidköping, Läckö Slott
13 aug Kristianstad, Tivoliparken
14 aug Huskvarna, Folkets park
20 aug Oslo, Vulkan Open Air
21 aug Lillehammer, Olympiapark
27 aug Stockholm, Zinkendamms IP
28 aug Linköping, Stångebro

Konserter som kommer genomföras 2020
11 juli Karlskrona, Hasslöfestivalen
24 juli Sundsvall, Torgfesten
26 juli Furuvik, Furuviksparken
31 juli Östersund, Storsjöyran
1 aug Arvika, Arvika Hamnfest

© United Stage Artist

print

Våra samarbetspartners