MALMÖ REDHAWKS: Lars Bryggman förlänger med tre år

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Malmö Redhawks förlänger kontraktet med ytterforwarden Lars Bryggman. Den 26-årige norrlänningen är klar för ytterligare tre säsonger i klubben.

– Han har utvecklats enormt under den tid som han varit i vår organisation och det är vi självklart stolta över. Han är en ledande spelare i laget och i ligan. Vi tror dessutom att han kan bli ännu bättre och det känns naturligtvis väldigt bra att signa upp en av våra nyckelspelare på ytterligare tre års tid, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Lars Bryggman kom till Redhawks på lån från IK Pantern under säsongen 2016-17. Sedan dess har det blivit 171 matcher i den rödsvarta dressen – och fler kommer det att bli.

– Jag är väldigt glad och stolt över att stanna i klubben ytterligare tre år. Det har hela tiden varit ömsesidigt, Patrik och den sportsliga ledningen har varit tydliga med att de önskat behålla mig och för min egen del har det varit prio ett hela tiden. Jag hoppas att vi kan ta ytterligare steg och bli ett lag som utmanar i toppen varje år, något vi ska göra tillsammans med fansen, säger Lars Bryggman själv i en kommentar.

Det nya kontraktet gör Lars Bryggman till en Redhawksspelare över säsongen 2022-23.

FAKTA / #22 Lars Bryggman
Forward, vänsterskytt
Född: 1993-01-09
Födelseort: Umeå
Längd / vikt: 193 cm / 96 kg
Moderklubb: Storfors AIK
Klubbar i karriären: Piteå, Skellefteå, Luleå, Asplöven, Leksand, Pantern, Malmö Redhawks.
Meriter: CHL-mästare 2015, JSM-silver 2011.
Aktuell: Skrivit på en treårig kontraktsförlängning med Redhawks.

Spelarprofil

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners