VLADIMIRS JULKALENDER – en läslucka från JPS Media att avtäcka varje dag fram till Julafton

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Juliga glädjeämnen och lindring av julbluesen

Nu är det snart jul igen, och med det alla den alla mysiga möten, glögg, glitter, klappar och inte minst möten med nära och kära. som följer med den samma. Liksom all stress, alla måsten och all köphysteri för den delen.

Det sistnämnda kan man dock ofta inte göra så mycket åt. Däremot kan man lindra den eventuella julbluesen genom att slappna av och läsa en liten tänkvärd och/eller betraktande text varje dag om ditten och datten, som inte nödvändigtvis har ett dugg med julen att göra.

vi bjuder på läsbidrag varje dag

Därmed har vi kommit till poängen med denna – givetvis korta – text. Vi på JPS Media bjuder nämligen på ett läsbidrag varje dag att sätta tänderna i, signerat vår egen Vladimir Oravsky, rosad produktiv teaterregissör, debattör och författare av allt från ungdomsböcker och skönlitteratur till mer samhälldiskuterande alster.

Smakprov i form av det första två dagliga texterna kan redan nu avnjutas. Så ge läsandet en chans. En liten stund i alla fall. Förhoppningsvis kommer du inte att ångra dig. Eller i bästa fall kanske du rent tackar oss för tipset.

Skriven 2019-12-02

print

Våra samarbetspartners