UPGRADE

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Sci-fi skräck, USA 2018
Regi: Leigh Whannell
I rollerna: Logan Marshall-Green, Melanie Vallejo, Steve Danielsen
DVD/Blu-Ray
(Universal)

BETYG: ETT

När en film lanseras med texter som från producenten av … eller samma författare som … ja då bör man dra åt sig misstänksamhetsfaktorn. Upgrade lanseras som från producenterna bakom Get out och The Purge samt delar av teamet från Saw men soppan som de nu skapat vill de nog inte veta av.

Gary Trace blev förlamad vid ett rånöverfall där hans fru inte hade samma tur. Genom en experimentell behandling kan han ge sin sargade kropp en uppgradering och därmed skipa rättvisa… Ja det är väl premisserna i denna film.

Filmen är inte bara dålig utan också riktigt tråkig också har faktiskt svårt att finna några som helst ljusglimtar.

Filmen har inget bonusmaterial.

Skriven 2019-01-20

print

Våra samarbetspartners