LARS BRUNDIN ny singel “Nu faller snön igen”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Alla låtskrivare kommer förr eller senare att drabbas av en oemotståndlig lust att skriva en vinterlåt. Och ju mer glögg den doftar, desto bättre. Lars Brundins singel »Nu faller snön igen« är precis en sådan låt – ett löfte om ljus i mörkret, och kanske en viss försiktig längtan bort från den där olidliga värmen som har plågat oss hela sommaren.

En kontrollfråga bara innan vi sätter låten på repeat: Innehåller den bjällerklang? Klart den gör! Det finns väl ändå vissa grundläggande regler man måste hålla sig till? God jul, och ha en härligt snöig vinter!

“Hej!..
Om ni missat så kommer julen igen.
Här kommer en ny singel som luktar glögg och där bjällror är med som sig bör.”

Med vänlig hälsning, Tomten Lars Brundin

© Rootsy Music

print

Våra samarbetspartners