FINALE

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Dansk splatter- och våldsorgie, Danmark 2018
Regi: Søren Juul Petersen
I rollerna: Anne Bergfeld, Karin Michelsen, Damon Younger, Kristoffer Fabricius, Mads Koudal
(Blockbuster)

BETYG: ?

Danmark är väl inte så där superkänt för att producera skräckfilm men här är en av dessa. Filmen går inte som brukligt upp på bio utan följer den nya tidens media och går exklusivt upp på en streamingtjänst nämligen Blockbuster.

Detta klassiska amerikanska varumärke har återupplivats som en streamingstjänst i Norden. Likt originalet som var en av de största videouthyrningskedjorna i världen fokuserar dagens Blockbuster på att hyra ut filmer för engångstitt precis som förr med andra ord inga månadsabonnemang här inte.

Filmen utspelar sig i en liten dansk by vid gränsen till Tyskland. Två tjejer som jobbar ett kvällsskift på den lokala bensinmacken mitt under den stora finalen får en upplevelse som brutalt ändrar deras liv.

Det är mycket splatter och en hel del våld som åskådaren får uppleva. Jag vill inte avslöja för mycket utan låta er själv ta del av filmen utan skygglappar…

Filmen betygsätts inte av mig då jag är partisk (medverkar ju själv i en av birollerna).

Skriven 2018-11-25

Hyr filmen här


Undertecknat under en paus i filmstudion

print

Våra samarbetspartners