NIGHT SCHOOL

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Regi: Malcolm D. Lee
I rollerna: Kevin Hart, Tiffany Haddish, Anne Winters

BETYG: TVÅ
PREMIÄR: 2018-10-12

Vad händer egentligen med klassens coole snubbe som som bara glider omkring och inte brukar allvar, utan tänker att det löser sig väl alltid? Jo, han hamnar antagligen i en situation då han tvingas inse att han nog måste fixa till sina slutbetyg om han vill ha en vettig framtid i vuxenlivet.

I Night School får vi träffa ett par av dessa som trodde de bara kunde glida runt och inte bry sig om sitt skolarbete. En av dessa är Teddy Walker, en kille som begåvats med munlädrets charm och har sin framtid utstakad som arvtagare av en BBQ-shop. Men så råkar han bränna ner hela butiken under ett försöka att vinna sin flickväns hand. Dessvärre innan han hade hunnit få ärva butiken. Arbetslös och utan pengar blir han erbjuden ett jobb som dessvärre kräver ett slutbetyg. Så vad göra? Jo, ta sig tillbaka till sitt gamla plugg och fixa till det där slutbetyget genom att gå på kvällskurs.

Detta är en komedi med ett väldigt viktigt budskap. Det hela handlar om vikten av att slutföra sina studier och få ett slutbetyg, men detta slarvas helt bort. Istället blir det en flamsig och tramsig komedi som kämpar med att behålla betyget jag satt. Filmen är inte speciellt kul heller.

Skriven 2018-10-11

print

Våra samarbetspartners