ASSASSIN’S BULLET

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Originaltitel: Sofia
Regi: Isaac Florentine
Skådespelare: Christian Slater, Donald Sutherland, Elika Portnoy, Timothy Spall, Ivaylo Geraskov
Land: USA, Bulgarien
År: 2012
Genre: Action, Thriller
Längd: 91 minuter
Format: DVD, Blu-ray
Distributör: SF
Betyg. 1

Isaac Florentine har gjort filmer som Cold Harvest och Ninja, och hans namn brukar borga för bra B-filmsröj. Assassin’s Bullet, som ursprungligen skulle heta Sofia, bjuder på allt annat än röj. Sov Florentine när han gjorde den här? Behövde Donald Sutherland pengar till sprit? Han medverkar i en mindre roll. Att Christian Slater medverkar är mindre överraskande, hans karriär återhämtade sig aldrig efter att han söp ner sig.

Storyn är skriven av Elika Portnoy, en dam som även spelar den kvinnliga huvudrollen. Slater är en agent som åker till Sofia i Bulgarien för att stoppa en seriemördare som dödar islamister. Eller något i den stilen. Portnoy är mördaren, något slags Nikita. Jag minns inte så noga, det händer i princip ingenting alls i den här mördande tråkiga filmen. Jag gissar att en hel del kommer att hyra den på grund av de medverkande skådisarna och det hyfsat snygga omslaget – det är därför jag tar upp det här möget här. Ställ tillbaka filmen på hyllan!

print

Här kan du se Assassin's Bullet (2012)

Våra samarbetspartners