SMILE, DEN MAGISKA MÅNRESAN och BLACK ADAM på DVD och Blu-ray i januari

Klicka på bilden, för att se hela bilden

2023 rivstartar med en animerad tripp till månen för hela familjen i Den magiska månresan. Sedan blir det barnförbjudet i familjedramat Beast där Idris Elba försöker försvara sig och sina närmaste mot blodtörstiga lejon.

Filmen är mest omtalad för att Idris Elbas dotter inte fick rollen som hans dotter i filmen … Ingen nepotism i castingen alltså.

En av årets dyraste floppar

Mer barnförbjudet blir det i kostymdramat Amsterdam, David O’Russells senaste satiriska komedi som blev en av 2022 års största och dyraste floppar på bio. Vem vet, många kanske har väntat på att se Margot Robbie, Christian Bale och John David Washington från hemmabiosoffan? Är familjen Washington USA:s svar på Skarsgårds eller Wahlgrens? Fler och fler i familjen blir i alla fall kändisar inom nöjesindustrin.

Vad mer finns att vinna?

Årets första super(anti)hjältefilm: Black Adam
Årets första film som får skräckfantaster att fånle stort: Smile
Årets första film som är totalt nedlusad av priser: Triangle of Sadness – Vad finns kvar för göteborgaren Ruben Östlund att vinna efter detta triangeldrama? Han har nu hela två gyllene palmblad att fläkta geniet med …

Allt detta och lite till under årets första filmmånad.

2 januari
Amsterdam
Beast
Nope
Smile

16 januari
Den magiska månresan
Triangle of Sadness

19 januari
Black Adam
Vortex

print

Våra samarbetspartners