ALBIN LEE MELDAU-succé på ny sommarturné

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Med nära 20 000 sålda biljetter på 40 solospelningar genomförde Albin Lee Meldau förra sommarens största svenska turné. Nu är han redo för en ny succésommar och tillsammans med sitt band åker Albin Lee Meldau ut på en stor turné mellan juni och augusti.

Genom att varva utsålda konserter med framgångsrika skiv- och låtsläpp har Albin Lee Meldau under de senaste åren kommit att bli en av landets riktigt folkkära artister. Under den annorlunda sommaren 2021 åkte han landet runt på en soloturné, som blev sommarens största succé. Därefter tog han under mars 2022 med sig sitt band på en utsåld arenaturné. Bandet följer även med i sommar då Albin Lee Meldau återigen spelar på en rad ställen runt om i landet.

“Det var fantastiskt att få möta publiken förra sommaren, men samtidigt kändes det lite ensamt mellan varven. Därför tar jag med mig bandet i år. Vadstena Slott, Sofiero, Söderköpings Brunn, Falkenberg, Karlstad och en massa andra ställen – det blir som en geografilektion, fast roligt. Jag ser verkligen fram emot att få spendera ytterligare en sommar på vägarna,” säger Albin Lee Meldau.

Premiären sker på Borgargården i Örebro 8 juni. Därefter får fansen ytterligare 13 chanser att se Albin Lee Meldau live i sommar, innan turnén avslutas tillsammans med Melissa Horn under deras gemensamma konsertkväll på Dalhalla 27 augusti.

ALBIN LEE MELDAU & HIS BAND – SOMMAR 2022

8 juni: Örebro | Borgargården
10 juni: Stockholm | Rosendal Garden Party
2 juli: Varberg | Strömma Farmlodge
3 juli: Söderköping | Söderköpings Brunn
22 juli: Malmö | Beijers Park
23 juli: Vadstena | Vadstena Slott
30 juli: Österlen | Vitaby
31 juli: Öland | Vida Museum
4 augusti: Falkenberg | Falcon Alkoholfri Arena
5 augusti: Karlstad | Kullens Gård festival *
6 augusti: Göteborg | Villa Belparc
12 augusti: Helsingborg | Sofiero Gård
25 augusti: Uppsala | Parksnäckan
27 augusti: Rättvik | Dalhalla
Fler datum tillkommer.

*) I Karlstad uppträder Albin Lee Meldau solo.

© Clap Your Hands AB

print

Våra samarbetspartners