THE LAST DUEL bland Disneys januarinyheter 2022

Klicka på bilden, för att se hela bilden

THE LAST DUEL
Jodie Comer gör en storslagen insats i detta tankeväckande drama, skapat av Ridley Scott. Filmen är baserad på verkliga händelser och kretsar kring en kvinnas anklagelser om att ha blivit utsatt för ett brutalt övergrepp av Jacques LeGris (Adam Driver), en vän till hennes make Jean de Carrouges (Matt Damon). För att bevisa sanningen utmanar de Carrouges LeGris i en duell till döden, där endast Gud kan utse vinnaren. Ben Affleck spelar Count d’Alençon, LeGris lömska medhjälpare.
Release: 19 januari
Format: BD, DVD och 4K UHD

ETERNALS
En lysande ensemble visar vad de går för i den här fängslande filmen från Marvel Studios. ETERNALS följer en grupp uråldriga superhjältar som har skyddat mänskligheten sedan tidernas begynnelse. När Deviants, monstruösa varelser som sedan länge varit bortglömda, mystiskt återvänder tvingas Eternals återförenas för att än en gång rädda mänskligheten.
Release: 31 januari
Format: BD, DVD, 4K UHD och Steelbook

© The Walt Disney Company Nordic AB

print

Våra samarbetspartners