DARIN på höstens stora akustiska turné

Klicka på bilden, för att se hela bilden

När dörrarna nu äntligen öppnas till konserthus och scener är det Darin som står för höstens stora turné i Sverige. Unika akustiska konserter med en av landets absolut populäraste artister. Väldigt efterlängtat av publiken och flera datum är redan nu utsålda.

För första gången gör Darin en serie akustiska spelningar, i vackra utvalda konsertlokaler. Det blir en chans att lära känna artisten Darin, att komma nära, att höra låtarna på ett nytt sätt och att få berättelserna bakom. Tillsammans med publiken blir det en intim musikalisk upplevelse med en av landets största och mest omtyckta artister.

“– Jag ser så mycket fram emot att se er och sjunga för er nu i höst i de här vackra och klassiska teatrarna. Den här gången blir det närmare och känsligare än någonsin och ni kommer få följa med mig på en lite mer personlig resa. Vi ses snart hoppas jag.” / Darin

Här ser du Darin – Akustiskt under hösten 2021:
06/10 Malmö, Palladium
07/10 Malmö, Palladium
08/10 Malmö, Palladium (Utsålt)
09/10 Malmö, Palladium (Utsålt)
10/10 Malmö, Palladium
14/10 Göteborg, Stora Teatern
15/10 Göteborg, Stora Teatern (Utsålt)
16/10 Göteborg, Stora Teatern (Utsålt)
17/10 Göteborg, Stora Teatern
18/10 Göteborg, Stora Teatern
21/10 Stockholm, Södra Teatern
22/10 Stockholm, Södra Teatern (Utsålt)
23/10 Stockholm, Södra Teatern (Fåtal)
24/10 Stockholm, Södra Teatern (Fåtal)
27/10 Stockholm, Södra Teatern
28/10 Stockholm, Södra Teatern
29/10 Stockholm, Södra Teatern (Utsålt)
30/10 Stockholm, Södra Teatern (Utsålt)
31/10 Stockholm, Södra Teatern

Efter en stor arenaturné 2019 (som även resulterade i albumet ”Live from Ericsson Globe”) släppte Darin ”En säng av rosor” under våren 2020 och popkartan fick ännu en gång ritas om. Efter närmare 40 veckor på Svensktoppen är den fortfarande en av svenska folkets absoluta favoritlåtar. ”En säng av rosor” kan verkligen sägas vara en klassiker redan nu, en sång som kommer leva för alltid. Redan har låten spelats 4x platina och har i över 12 månader haft en plats på Spotifys Topp50-lista.

© United Stage

print

Våra samarbetspartners