AUGUSTINE – Indiesuccén åker ut på sin första soloturné i Skandinavien år 2022

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Sedan debuten 2019 har svenska indie-artisten, låtskrivaren och producenten Augustine berört fans världen över med sina lekfulla produktioner, falsettoner och sköra kärleksskildringar. Idag släpper han ‘Fragrance’ – sista singeln från efterlängtade debutalbumet som avslöjas landa den 29 oktober. Tillsammans med singeln presenterar Augustine även sin första soloturné i Skandinavien, under februari 2022.

Augustine mottogs som en frisk vind när han debuterade med ‘Luzon’ i februari 2019 och blev ett av årets mest omtalade indiefenomen i Sverige såväl som globalt. Göteborgsbördiga låtskrivaren, producenten och multi-instrumentalistens bombastiska indiepop, byggd på säregen falsett, tidlösa produktioner och sköra kärlekshistorier kritikerrosades av internationella medier som Billboard, EARMILK, Ones To Watch, KCRW och HillyDilly. Han hämtar sin inspiration från en mix av 70-taletsmelodiösa Bee Gees och The Beach Boys, såväl som nutida elektroniska ljudlandskap av artister som Jamie xx och Tame Impala. Augustines första tre singlar tog sig direkt till #1 på Hype Machines globala topplista och debut-EP:n ‘Wishful Thinking’ gav honom en vinst i Årets Pop på Manifestgalan 2020 och en P3 Guld-nominering i samma kategori.

Idag släpper Augustine den nya singeln ”Fragrance” och i samband med det presenterar han även sin första soloturné i Skandinavien, under februari 2022. Biljetter släpps den 20 september via Luger.se

Turnédatum:
4/2 – Malmö, Moriska Paviljongen
5/2 – Köpenhamn, Copenhagen Distillery
11/2 – Oslo, Parkteatret
12/2 – Göteborg, Pustervik
18/2 – Uppsala, Katalin And All That Jazz
19/2 – Stockholm, Nalen

© Luger

print

Våra samarbetspartners