JUST. AS. ERIK släpper Done with Emotions!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Här är 10 anledningar till att du ska lyssna på Just. As. Eriks nya singel “Done with Emotions”:

1. “Done With Emotions” följer en rad av singlar som släppts under året i samarbete med olika kreatörer, bland andra de framgångsrika Dance-producenterna Luca Debonaire, MVRE och Gatby.

2. Erik är en av medlemmarna i synth-duon The Lovers of Valdaro som tävlade och vann P4 Nästa i Stockholm 2018 och därigenom erbjöds en plats i Melodifestivalens startfält följande år, vilken de antog och bjöd på ett hyllat framträdande med “Somebody Wants”.

3. Under året har Erik släppt låtar med skivbolag som TGR Music Group, Flick Records och den grekiska labeln The Hubsters vars grundare och VD Antonis Villiotis tack vare sina oantastliga A&R-skills och trendkänslighet tagit fram nya stjärnor på bolag som Virgin Records, Sony Music med flera i över 30 år.

4. Under Melodifestivalsäsongen 2021 gjorde Erik en rad uppmärksammade tolkningar av årets bidrag och hans akustiska version av Tess Merkels “Good Life” hyllades med värme av artisten själv i hennes sociala medier.

5. Erik är transparent med sin ångestproblematik och har nära till att öppenhjärtigt dela med sig av sina erfarenheter – till exempel i den här fina intervjun han gjorde för QX.

6. Via sina musik skänker Erik pengar till organisationen Suicide Zero som arbetar för psykisk hälsa och för att motverka självmord.

7. I samband med årets Melodifestival var medverkade Erik i samma livestream som Mello-profilerna Danny Saucedo och Eric Saade.

8. Erik arbetar just nu tillsammans med producenter som tidigare jobbat med bland andra Madonna, Britney Spears och Katy Perry, så vi har minst sagt höga förväntningar på vad som komma skall!

9. Minns du Moldaviens spektakulära Eurovision-nummer 2018, med alla de färgglada luckorna som öppnades på scen? Det numret medverkade Erik i, tillsammans med bandet Doredos och bidraget tog sig till tionde plats i finalen.

10. Erik har gjort musik tillsammans med deckardrottningen Camilla Läckberg.

“Done with Emotions” släpps på alla plattformar idag!

© 10 Reasons

print

Våra samarbetspartners