THE SCRIPT gör intim konsert i Sverige och släpper ny skiva

Klicka på bilden, för att se hela bilden

The Scripts fenomenala resa inkluderar fem albumettor i UK, sex miljarder(!) streams och över två miljoner konsertbiljetter sålda världen över. Nu är det dags för bandet att sammanfatta karriären med greatest hits-skivan “Tales From The Script” som släpps 1 oktober. Och efter det beger sig Irländarna ut på en turné med intima konserter – med stopp 27 februari på Berns i Stockholm!

“Tales From The Script” sammanställer alla största hits och fansens favoriter från bandets sex tidigare album. Skivan innehåller givetvis låtar som “Hall of Fame” (med will.i.am), “The Man Who Can’t Be Moved”, “For the First Time”, “Superheroes”, “Breakeven”, debutsingeln “We Cry” och “Rain”.

Samlingen hyllar allt som trion – Danny O’Donoghue, Glen Power och Mark Sheehan – har åstadkommit på sina 14 år tillsammans som The Script. Utöver alla klassiker innehåller skivan den sprillans nya låten “I Want It All” som Sheehan försäkrar: “delivers all the ingredients everyone knows and loves”. Skivan innehåller även den omåttligt populära akustiska versionen av “Never Seen Anything Quite Like You”.

O’Donoghue intygar att de efterföljande konserterna blir minnesvärda:
“The ‘Tales From The Script’ album is a springboard to our next chapter, but it’s also our story so far. We’re so excited to be taking it on the road. I know I’m gonna lose it on stage, night after night.”
Power adderar:
“We’re taking all the best songs and playing them all together in one place. It will turn it into a celebration that we’ve survived and we’ve all got through to this moment together.”
Vi ser fram emot albumet (som kan förbokas i alla format HÄR) och den kommande turnén. Svenskfavoriterna The Script som framför en intim konsert på Berns i Stockholm 27 februari – det blir något alldeles speciellt!

Datum 2022
27 februari – Berns, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners