SUMMERBURST 2022 – Världsartister klara

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nu avslöjar Summerburst några av de artister som redan nu är klara för festivalens 10-årsjubileum den 3-4 juni 2022 på Ullevi, Göteborg. På scen kommer inga mindre än David Guetta, Will Sparks, Rebecca & Fiona, Alok, Sam Divine, Chelina Manuhutu samt Da Tweekaz att uppträda, den sistnämnda på Hardstyle-scenen Orion Area som gör efterlängtad comeback. Ett limiterat antal biljetter släpps nu till festivalen.

Summerburst 10-årsjubileum har flyttats fram till den 3-4 juni 2022 på Ullevi i Göteborg och redan idag kan Summerburst stolt presentera en del av nästa års lineup. Sommaren kommer att firas in på Summerburst tillsammans med några av världens största artister och DJs och den mest maxade festivalen någonsin!

Idag presenteras den första delen av nästa års lineup och det kommer garanterat bli en av sommarens höjdpunkter. På festivalens största scen Mainstage kommer världsartisterna David Guetta, Will Sparks, Rebecca & Fiona och Alok att spela. Sam Divine och Chelina Manuhutu intar Disco/Techno-scenen Love Affair och Da Tweekaz kommer att spela på populära Hardstyle-scenen Orion Area som äntligen gör comeback efter flera års vila.

– Det känns helt fantastiskt att såhär tidigt kunna presentera en så stark lineup. Vi kommer självklart att släppa ännu fler grymma artister men jag tror aldrig att vi har haft en så stark start. Vi är tacksamma för alla som har valt att behålla sina biljetter, nu förväntar vi oss ett högt tryck och kan inte vänta tills vi får ses och dansa tillsammans igen. Till dess uppmanar vi alla våra fans och biljettköpare att vaccinera sig, säger Anders Boström, festivalgeneral på Summerburst.

Ett limiterat antal biljetter till den snart slutsålda festivalen 2022 släpps imorgon, fredag 27 augusti kl. 09:00, via Summerburst.se.

För de som valt att behålla sina biljetter från 2020 och 2021 så är biljetterna giltiga även till 2022. Summerburst vill självklart inte att någon ska missa sin favoritartist, därför kommer de med endagsbiljetter från 2020 och 2021 att få möjligheten att byta dag längre fram. Biljettköpare ges även möjligheten att återlösa sin biljett.

Fler artister kommer att annonseras löpande.

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners