AXEL BURÉNIUS bland oktobernyheter från Wahlström & Widstrand

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Dödsängel – Axel Burénius
Utgivningsdag: 2021-10-11
Format: Inbunden, e-bok
Dödsängel är en roman om dödens verkningsgrader, om att försöka förstå och hantera meningslöshet, frånvaro och slump. En tät, nervig berättelse som tar sin utgångspunkt i en trafikolycka utanför Bollnäs och som ytterst handlar om medmänsklighet.
Lastbilschauffören Ivar Järve får tre unga människors liv på sitt samvete och plötsligt förändras allt. Intensivt medveten om allt i sin närhet, om ljuden och snön, inleder Ivar ett samtal med sig själv. En svindlande tankeström tar form där det vardagliga ställs mot det extraordinära; en kontemplation över livet och döden.

Det tredje ljuset/Små ting som dessa – Claire Keegan
Utgivningsdag: 2021-10-18
Format: Inbunden, e-bok
En liten flicka skickas till fosterföräldrar utan att veta när hon kommer att återvända. I främlingarnas hus får hon för första gången uppleva vad trygghet och kärlek är.
Det är en strax före jul och Bill Furlong kör en morgon till klostret utanför staden för att leverera kol men innan dagen är slut har han konfronterat mörkret och tystnaden i en stad som kontrolleras av kyrkan.
Det tredje ljuset är en konstant bästsäljare på Irland och Små ting som dessa är den fristående uppföljare vi väntat på i tio år. Om kärlek, hopp och tyst hjältemod.

© Wahlström & Widstrand

print

Våra samarbetspartners