TINA TURNERs mest personliga berättelse hittills – en bok om hur man når sina drömmar och lever ett liv utan stress

Klicka på bilden, för att se hela bilden

För de allra flesta är Tina Turner en legendarisk sångare och skådespelare, men få vet att hon också praktiserar buddhism sedan nästan femtio år. Lyckan inom dig – En guide till ett mer fullkomligt liv är en personlig berättelse om hur man når sina drömmar.

OM BOKEN:

Tina Turner berättar engagerat och med stor inlevelse om hur hon först började intressera sig för buddistiska sånger, för att snart bli hängiven religionen. I den här boken delar hon med sig av personliga anekdoter och tragiska händelser som präglat henne, som till exempel hur hon drabbades av stroke, cancer och förlusten av sonen som begick självmord, och hur hon tack vare buddhistisk lära tagit sig genom livets svårigheter och gjort det omöjliga möjligt.

Här ger hon förslag på praktiska övningar för att nå ett fridfullt sinne och en stressfri tillvaro. Flera kända buddister (David Bowie, Cher m.fl.) bidrar med korta och tänkvärda citat. Texten är lätt att ta till sig och de buddistiska principerna förklaras på ett lättförståeligt sätt. Boken innehåller även QR-koder till videor och låtar och en väl tilltagen ordlista, dessutom tidigare opublicerade foton på Tina Turner från 1970 och framåt.

En inspirerande och tänkvärd bok som passar alla i turbulenta tider som dessa.

”Hittills är det bara nära vänner och familj som känner till det jag berättar om i Lyckan inom dig.” – Tina Turner
”Boken är mycket bra, inspirerande och fyller väl sitt syfte samt ger en utmärkt introduktion till den buddistiska livsåskådningen. Tina Turner delar generöst med sig av egna och andras insikter och kopplar samman dem med händelser ur sitt eget liv.” Helhetsbetyg 4 – Therese Nordholm, BTJ-häftet nr 16, 2021

OM FÖRFATTAREN

Tina Turner, född Anna Mae Bullock, har en karriär som sångare och skådespelare som sträcker sig mer än sextio år tillbaka. Den musikaliska banan började med bandet Ike & Tina Turner Revue som hon hade tillsammans med sin dåvarande man, Ike Turner, och tillsammans skapade de många hits. Efter deras skilsmässa 1978 drog hon sig undan rampljuset i många år. År 1986 skrev hon memoarboken I, Tina, som sedermera blev film och nominerades till en Oscar. Tina Turner har sålt fler konsertbiljetter än någon annan soloartist i historien. Hon bor i Zürich tillsammans med sin man.

© HarperCollins Nordic

print

Våra samarbetspartners