CANNONBALL 2021 – D-A-D, Bonafide och VA Rocks bland banden

Klicka på bilden, för att se hela bilden

CANNONBOLL kommer att skjuta upp sensommaren till den 4 september – 1-dags festivalen kommer att ge folket frihet, fatölsfest och massor av rock’n’roll

Efter 2 säsonger av inställda festivaler tänds den 4:e September en ny låga med festivalkänslan vi alla har saknat allt för länge. Cannonball i Næstved blir nog en av årets enda stora festivaler, där vi verkligen kan återgå till den berusande känslan av att komma in på ett riktigt festivalområde utan munskydd, utan sektionering eller restriktioner, bara ren livsglädje, folkfest och massa rockmusik med totalt 12 grymma band spridda över 12 timmar.

Cannonball – är en ny renodlad rockfestival, som kommer att fokusera på rocken i både danska och internationella sammanhang och så småningom locka publik från både Danmark, Skandinavien och Tyskland. Kapaciteten i Næstved på Holsted Nord i september blir 5000 personer, med möjlighet till expansion.

Årets huvudakt D-A-D är en självskriven headliner när vi pratar om institutioner inom dansk rock och tveklöst blir det kul att uppleva deras odödliga klassiker som “Sleeping My Day Away” och “It’s After Dark” utomhus igen. The Sandmen har i Allan Vegenfeldts säregna röst en av landets starkaste ess och mäktiga Kellermensch är tillbaka i full styrka med sin storladdade domedagsrock.

Dessutom kommer festivalen att servera en varierad rockbuffé i form av Bonafide (SE), VA ROCKS (SE), Grumpynators, Soren Andersen Music, The Courettes, LUCER, Columbian Neckties, Junkyard Drive och Timechild.

Utöver musiken erbjuder festivalen även en utställning av 70-tals bilar, utsökt mat, kall öl och dryck samt massor av rock merch!

Biljetter

Priser:
Dagsbiljett: 599 DKK
Dagsbiljett + Tröja: 699 DKK
VIP biljett (Dagsbiljett + Tröja + 10 draft öl): 999 DKK
Går även bra att köpa busstur t/r från KBH på dagen för 150 DKK

© Cannonball

print

Våra samarbetspartners