MALMÖ REDHAWKS: Carl Söderberg kommer hem

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter tio säsonger på annat håll, varav nio av dem med NHL-spel, vänder Carl Söderberg hem till sitt hjärtas klubb igen och är klar för en återkomst i Redhawks.

– Det skall bli väldigt roligt att komma hem igen och att få vara med på den resan som Malmö är på väg att göra. Jag tror att vi har chansen att vinna med Redhawks vilket vore fantastiskt. Beslutet att flytta hem har vuxit fram under en längre tid och det känns rätt i tiden för mig som spelare. Det känns så klart svårt att avstå från NHL, men jag känner att jag har några riktigt bra år kvar i kroppen och de åren vill jag ge Redhawks säger Carl Söderberg själv i en kommentar.

– Det är självklart en enorm glädje för oss, att vi får hem Carl. Han brinner för det här och har stora ambitioner, att han vill vara med och ta klubben till en ny nivå. Spelaren Carl Söderberg håller yppersta klass, han är väldigt bra tränad och i min bok är han en av SHL:s främsta, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Carl Söderberg har skrivit på ett tvåårskontrakt. Han ansluter till truppen i samband med återsamlingen i början av augusti.

Spelarprofil Carl Söderberg

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners