CAMILLA BRINCK : (MUSSE & HELIUM) DAGS ATT SOVA – avslappningsrutinen med mössen fungerar för alla

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Förlag: Bonnier Carlsen
Serie: Musse & Helium
Läsålder: 3-6 år
Genre: Berättelser, Barn
Antal sidor: 32
Format: Inbunden
Utgivningsdatum: 2021-04-28

Camilla Brinck – artist, låtskrivare, producent och DJ – kan numera även titulera sig bästsäljarförfattare av kapitelböcker. Nu tar hon också steget in i den mus-ikaliska bilderboksvärlden med sina musikälskande favoritmöss – de busiga syskonen Musse & Helium.

Musse & Helium-serien låg på tio-i-topplistan över 2020 års mest sålda barnböcker i Sverige, och böckerna har sålt över en halv miljon exemplar.

Fantasifulla bilder av Disneyklass

Nu är det dags att bredda Musse & Heliums värld med en spin-off bok – en avslappnande god nattbok med stora, färgstarka och fantasifulla bilder av gammal god Disneydröm-klass. Boken rekommenderas från 3-10 år, men mössen har många äldre fans och avslappningsrutinen fungerar för alla.

Lindrar abstinensen efter huvudsakligt äventyr

Camilla Brink har utnyttjat sitt musikaliska kunnande, och detta är en interaktiv musikbok där avslappnande musik till sagan finns på Spotify och Youtube. En mysig mus-stund för alla!

Det är också ett trevligt hemma hos-besök som lindrar abstinensen efter nya Musse & Helium böcker en del. För vi vill ju så gärna veta hur det ska gå i det huvudsakliga äventyret där mussyskonen är på jakt efter att rädda sina mus-föräldrar!.

Det är trivsamt att titta in hos Camilla och hennes möss, innan det är dags för dem att ge sig ut på nya halsbrytande äventyr i en ny serie kapitelböcker.

print

Våra samarbetspartners