TAKIDA på arenaturné och släpper ny musik!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I början av april återvände Takida med “Goodbye”, ett första smakprov från kommande albumet “Falling from fame” som landar i augusti.

I december 2021 blir det en serie urladdningar under fyra stora arenakonserter i Sverige och Norge.

”Vi kan nu äntligen släppa realistiska turnédatum och det kan bli det största vi gjort i live-sammanhang. Det är även klart att det här blir de enda gigen för Takida 2021. Att vi ser fram emot detta är en underdrift, vi längtar ihjäl oss och det ska bli så jäkla kul att få uppleva publiken och scenen igen. Vi ses!”
/Takida

Efter att 2019 firat 20 år som band med en utsåld turné återvänder nu Takida till de riktigt stora scenerna, till arenorna. Fansen kan räkna med ny musik och såklart allt det bästa från ett av landets absolut största rockband. De fyra konserterna blir Takidas enda under 2021.

Här ser du Takida 2021:
9/12 Oslo, Vulkan Arena
10/12 Göteborg, Scandinavium
11/12 Stockholm, Hovet
17/12 Malmö Arena

© United Stage

print

Våra samarbetspartners