MISS LI släpper vårens pop-anthem ”Instruktionsboken”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

2 x Grammisnominerade Miss Li släpper idag den tidlösa singeln ”Instruktionsboken” som andas både vår- som ABBA-luft. Detta blir den 5:e singeln från henne kommande studioalbum som väntar i höst. ”Instruktionsboken” släpps precis som föregående singlar från projektet även på engelska under titeln ”The Manual”. Låten är skriven av Miss Li själv tillsammans med Sonny Gustafsson som även producerat. Den 25 april gästar Miss Li SVT Babel och framför ”Instruktionsboken” live för första gången. Miss Li var senaste aktuell med singeln ”Förlåt” som stormstegar mot att nå guld och har idag nått över 3.7 miljoner streams

Miss Li är en av Sveriges absolut främsta artister och låtskrivare. 2020 blev hon årets mest streamade kvinnliga artist, nominerad till P3 Guld och hade två låtar som de mest lyssnade under året. Under året fick vi börja följa med Miss Li på en personlig resa mot hennes nionde fullängdsalbum som denna gång presenteras på både svenska och engelska. Hittills har singlarna Komplicerad/Complicated, Starkare/Stronger, Terapi/Therapy, Förlåt/Sorry släppts och har tillsammans över 70 miljoner streams. Med flertalet låtar på topp- och radiolistorna, hederstiteln ”Årets Hållbara artist” och ett utav förra årets mest lyssnade sommarprat så är det få svenska artister som kan mäta sig med Miss Li just nu.

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners