FIONA VALPY bland njutbara feelgood-böcker!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Två delar skratt, en del svärta, tre delar mysigt och fyra delar romantik är ingredienserna för en hjärtvärmande och charmig läsning där man får drömma sig bort. Här har vi samlat våren och sommarens kommande feelgood-romaner du inte får missa!

Sömmerskans gåva av Fiona Valpy
Bästsäljande författare som tagit läsare världen över med storm. En gripande och ödesmättad roman om mödrar och döttrar, kärlek och vänskap, och om att möta vår egen historia.
Hör författaren berätta mer om boken!

Kära Emmie Blue av Lia Louis
En varm, humoristisk och stundvis känslosam roman för alla som älskar feelgood. Tonåringen Emmie får svar på det brev hon fäste på en ballong och släppt ut i det blå. Det är den franske Lucas som svarar och det är början på deras vänskap. När de ska fira sin gemensamma 30-årsdag tror Emmie att han ska ställa den fråga hon hopplöst drömt om …

Gröna, sköna vårvindar av Christoffer Holst
Välkommen tillbaka till Bullholmen – där vårkänslorna blandas med ett olöst mysterium från det förflutna. Den fjärde och sista delen i mysdeckarserien om Cilla Storm.
Christoffer Holst kan konsten att skapa älskvärda karaktärer, ljuvliga miljöer och överraskande mordgåtor!

Vingården för vilda drömmar av Caroline Säfstrand
Caroline Säfstrand är Sveriges Lucy Dillon! Varm feelgood med sorgkant, alltid med ett budskap mellan raderna. I Vingården för vilda drömmar möter du Veronica som lämnat en stor sorg, sin man och Stockholm bakom sig och nu ska läka på en liten vingård vid havet i Arild. Hon kommer att påverka livet för flera andra personer och vilsna drömmar blir vilda drömmar när deras vägar korsas på den skånska vingården. Detta är Caroline Säfstrands sjunde bok, det stora genombrottet kom med Villa Havsbris (2019).
Läs mer om boken och författaren.

Vera Malms vidunderliga äventyr Av Tomas Tivemark
En gripande feelgoodberättelse om den unika och godhjärtade Vera Malm. När hon fyller arton år dör hennes morfar. Han och hans gård har varit hela hennes värld, och nu kastas hon ut i ett Sverige hon vet alldeles för lite om. Tillsammans med sin ko Ella hamnar Vera i Stockholm där hon lär känna en vresig reklamman, en politiker som bara vill göra gott, en före detta värsting och en tjej som kan allt om influencers. Det blir ett varm och vidunderligt äventyr!

Dottern av Anne B. Ragde
Sjätte boken i succéserien om släktgården Neshov. En gripande och underhållande familjekrönika där allvar och sorg möter humor och värme. Torunn har funnit sig till rätta på släktgården och efter farbror Margidos död har hon tagit över begravningsbyrån och driver den på egen hand. Hela livet har hon flytt – kanske är det dags att stå upp för sig själv och våga välja kärleken. TV-serien Berlinerpopplarna som baseras på böckerna blev Norges största dramasuccé någonsin.

28 Somrar av Elin Hilderbrand
Elin Hilderbrand är en internationellt bästsäljande författare som har kallats för “the queen of the summer beach read” av New York Times. Tidigare utgivna böcker med författaren i Nuntucketserien hittar du här.
I “28 Somrar” får vi följa Jake och Mallroy som slits mellan sina vardagliga liv i storstan och den kärlek som varje sommar under 28 år har uppstått.

Nya tider på Flanagans av Åsa Hellberg
I sommar ser vi även fram emot Åsa Hellbergs tredje del i Flanaganss serien…

© Bokförlaget Forum

print

Våra samarbetspartners