ROCK N ROLL CHRISTMAS SHOW – The Boppers, Brolle och Rockabilly Fabulous på gemensam julturné

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Rockkungarna The Boppers följer upp sin succéturné från 2019 och ger sig i år ut på en landsomfattande Julturné i 17 städer. Denna gång har de med sig Brolle och Rockabilly Fabulous. Premiär är den 24 november på Lorensbergsteatern i Göteborg

”Vi fick ställa in alla konserter precis som många i dessa tider men nu äntligen kommer vi att möta vår publik igen”, säger Matte Lagerwall

Rockkungen och scenpersonligheten Brolle som bland annat haft stor succé med sin egen show “Elvis, Killer Cash & Me” har lovat att bjuda på några riktiga julklassiker.

Den rutinerade tjejtrion Rockabilly Fabulous är tre kvinnor med gedigen musikalisk erfarenhet från Melodifestivalen, Let’s Dance och som körsångare bakom många av Sveriges artistelit. Trion gjorde virala succéer med sina tolkningar av Elton Johns ”I´m Still Standing” och Roxette’s ”The Look”. De bjuder på låtar i sin karakteristiska stil samt körar och backar upp The Boppers och Brolle.

Tillsammans tar dessa artister er med på en glittrande och sprakande julshow med massor av Rock’n’Roll och nostalgi. Här kommer det framförs både klassiska som nya jullåtar med Boppers karakteristiska sväng och stämsång. Det bjuds naturligtvis också på ett och annat örhänge från åren som gått.

Det blir årets svängigaste julshow! -Något utöver det vanliga, det kommer att spraka ordentligt med ett härligt gung så publiken omöjligt kan sitta still.

Konsertdatum 2021
24 november Lorensbergsteatern – Göteborg
25 november Konserthuset – Växjö
26 november Kalmarsalen – Kalmar
27 november Halmstads teater – Halmstad
28 november Konserthus – Helsingborg
2 december Sara Kulturhus – Skellefteå
3 december Idun Folketshus – Umeå
4 december Kulturenshus – Luleå
8 december Lilla Cirkus – Stockholm
9 december Konserthus – Gävle
10 december Flygeln – Norrköping
11 december Stadsteatern – Skövde
12 december Hjalmar Bergman Teatern – Örebro
16 december CCC – Karlstad
17 december Uppsala Konserthus – Uppsala
18 december Konserthus – Jönköping
19 december Malmö live – Malmö

© Enmusa Music

print

Våra samarbetspartners