PERNILLA WAHLGREN tar HYBRIS till Partille Arena 2022!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

När vi inte trodde att det kunde bli roligare så blev det just det! Med över 100 föreställningar som väntas spelas från hösten 2021 till våren 2022, adderas nu Partille Arena till “Pernilla Wahlgren har Hybris” fullspäckade turnéschema. Grattis Partille, lördagen den 7 maj 2022 ger vi er chansen att uppleva Årets Scenshow 2020. Biljetterna släpps idag den 14 april kl 10.00.

Pernilla Wahlgren bjuder ohämmat på sig själv i kritikerrosade ”Pernilla Wahlgren har Hybris”, en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo. Tillsammans med ensemblen tillika bästa vännerna Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki har dom tagit allt till ytterligare en nivå man inte trodde var möjlig, helt enkelt brilliant eller som DN skrev ” … Sanslöst roligt …”. “Pernilla Wahlgren har Hybris” regisseras av Edward af Sillén.

➕➕➕➕ ”Succé! Dom gör det igen” – Aftonbladet
🐝🐝🐝🐝 ”Ett asgarv av förlösande girlpower” – Expressen
”Sanslöst roligt” – DN

Biljetter:
Biljetter till “Pernilla Wahlgren har Hybris” på Partille Arena den 7 maj 2022 kl 19.30 säljs via pernillawahlgrenharhybris.se samt lokala biljettombud.

© PR & Beyond

print

Våra samarbetspartners