ACCEPT annonserar deras ‘Too Mean To Die’ Europaturné

Klicka på bilden, för att se hela bilden

VEGA & Live Nation præsenterer ACCEPT: ‘TOO MEAN TO DIE’ TOUR 2022 til STORE VEGA / LØRDAG 12. FEBRUAR

Tyske Accept har været en af de ypperste leverandører af klassisk heavymetal i årtier. Deres seneste album ’Too Mean To Die’ cementerede da også denne status, da det gik top-10 på alverdens album-hitlister. Efter lang tids fravær grundet coronapandemien, kan bandet stolt præsentere deres tilbagevenden til de europæiske scener med deres vanlige energi og uimodståelige optrædener. Showet vil præsentere ’Too Mean To Die’ albummet blandet med bandets udødelige klassikere.

I årtier har Accept stået for det reneste metal, stærke melodier og uforglemmelige koncerter. Deres tre fantastiske guitarister vil uden tvivl overvinde publikum og blæse al viden om vira væk. Guitarist og grundlægger af bandet, Wolf Hoffmann udtaler: “We are too mean to die! Weeds do not die! ACCEPT won’t let it get them down!” og Philip Shouse tilføjer “The best thing that will happen for us is to go to the airport, get on a plane, fly to you and play a big, fantastic gig.” Det opsummerer vist det hele, fordi ‘The Best Is Yet To Come’ er ikke bare en sang fra seneste album, men også en kommentar til den situation verden er i pt. – det kan kun blive bedre.

Med som support er de amerikanske speed-thrashveteraner Flotsam & Jetsam.

ACCEPT er: Wolf Hoffmann – Guitar / Mark Tornillo – Vokal / Uwe Lulis – Guitar / Philip Shouse – Guitar / Martin Motnik – Bas 7 Christopher Williams – Trommer
Billetpriser: 350 kr. + gebyr
Billetsalget starter tirsdag 6. april kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners