SWEDEN ROCK FESTIVAL 2021 ställs in – nästa festival blir 8 – 11 juni 2022

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Alla förberedelser och förhoppningar till trots, står det nu klart att det inte finns några möjligheter att genomföra Sweden Rock Festival i år heller. Istället skiftar vi nu vårt fokus till 2022 och ser fram emot en mer minnesvärd festival än någonsin. Vi längtar efter att då äntligen åter få fylla vår numera utökade och uppgraderade festivalyta med grymma artister, aktiviteter och besökare.

Alla biljetter kommer nu automatiskt att gälla för 2022 års festival. För de som önskar kommer det förstås också att finnas möjlighet till återlösen.

Arbetet med att flytta över så många av de inbokade banden som möjligt till 2022 är igång och vi lovar att digniteten på festivalen kommer att bli på minst samma nivå som det var tänkt i år. De första klara akterna kommer att presenteras inom kort.

Avslutningsvis vill vi tacka våra festivalbesökare för all den pepp som de kontinuerligt ger oss i Sweden Rock-organisationen på olika sätt. Vi saknar dom och att få genomföra festivalen något enormt, och nu blickar vi framåt mot oförglömliga dagar i Norje den 8 – 11 juni 2022.

© Sweden Rock

print

Våra samarbetspartners