OH WHAT A NIGHT blir online event den 16 april

Annons

Klicka för att se hela bilden

För nästan precis ett år sen spelades ”Oh What a Night” med fyra av Sveriges främsta musikalartister David Lindgren, Peter Johansson, Robert Rydberg och Bruno Mitsogiannis för utsålda arenor runt om i Sverige. Arenaturnén sågs av över 50.000 fans och kröntes med spelning i ett fullsatt Ericsson Globe den 6 mars. Nu gör artisterna bakom succén ett efterlängtat online event, inspelat LIVE på China Teatern. Eventet sänds exklusivt fredagen den 16 april.

-Vi fick så otroligt mycket fin feedback från alla håll när vi gjorde ”Oh What a Night” för ett år sen. Kändes verkligen som vi fyllde ett tomrum, berättar Peter Johansson.

-Ja, och nu har ju folk ett tomrum till att fylla, abstinensen efter musik och upplevelser, så det ska bli fantastiskt kul att få göra detta, fyller David Lindgren i.

Artisterna och de nära vännerna har lagt mycket tid på rätt upplägg för eventet. Det kommer att bjudas på en härlig mix av unika unplugged-versioner av artisternas favoritlåtar, livesänt från China Teatern, varvat med kul mellansnack och filmklipp från ”Oh What a Night”-turnén. En turné där de framförde några av de största hitlåtarna från alla de musikaler som de själva medverkat i, som tex Jersey Boys, We Will Rock You, Saturday Night Fever, Grease, Rock of Ages, Mamma Mia!, Hairspray, Jesus Christ Superstar och West Side Story!

Det blir helt enkelt en unik och maxad helkväll, som man kan njuta av hemma i TV-soffan vid en exklusiv sändning fredagen den 16 april.

Biljetterna till online eventet släpps idag den 22 mars via showtic.se. Mer information om eventet på showtic.se/showticTV.

© 2Entertain, Live Nation, Vicky Nöjesproduktion och United Stage

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners