JACOB COLLIER kommer till Sverige

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Häromdagen belönades Brittiska Jacob Collier med sin femte(!) Grammy Award. Utöver vinsten i “Best Arrangement” var Collier även nominerad i prestigefulla kategorin “Album Of The Year” för senaste albumet “Djesse Vol. 3”. Med vinsten blev Jacob Collier den första britt någonsin att vinna en Grammy för samtliga första fyra albumsläpp! Söndag 13 februari 2022 kommer Collier äntligen till Fållan i Stockholm!

Framgångarna för den 26-åriga britten tycks inte ha någon gräns. Med succén på förra veckans Grammy Awards i USA har han samlat på sig hela 5 vinster på 7 nomineringar sedan 2017. Colliers album “In My Room” (2016), “Djesse Vol. 1” (2018), “Djesse Vol. 2” (2019) och senaste släppet “Djesse Vol. 3” (2020) har hyllats unisont världen över och sångaren och multi-instrumentalisten är ett av världens mest intressanta artister just nu.

Han har uppträtt på “Jimmy Kimmel Live!”, “Later… with Jools Holland”, “The Late Show with Stephen Colbert”, “The Tonight Show with Jimmy Fallon”, “The Late Late Show with James Corden” och gjort en egen Tiny Desk Concert. Nu åker Jacob Collier på sin första stora världsturné – med ett stopp i Sverige!

Musikern, producenten, låtskrivaren och multi-instrumentalisten Collier är en talang utöver det vanliga. Med sin mix av pop, jazz, folk, R&B, funk och soul har Collier skapat en enorm fanbase världen över och på senaste albumet gästas han bland annat av Jessie Reyez, Daniel Caesar, Rapsody och Tori Kelly.

Vi längtar nu till februari och en garanterat oförglömlig kväll med en av världens just nu starkast lysande stjärnor – Jacob Collier, live på Fållan i Stockholm, 13 februari 2022!

Datum 2022
Söndag 13 februari – Fållan, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners