CAMILLA LÄCKBERG bland pocketnyheter i mars

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Vi befinner oss i mars månad och det känns som att vi väntar. Väntar på våren och väntar på vaccin. Väntar på att få kramas och umgås och hänga in vinterjackan i garderoben. I väntan har vi läsningen att hålla oss i! Och det nya pocketsläppet ska nog inte göra någon besviken. Vi hoppas ni hittar er favorit.

Mars månads pocketnyheter:
Goda grannar av Mattias Edvardsson
Förmörkelsen av Karin Fossum
Tyska huset av Annette Hess
Vingar av silver av Camilla Läckberg
Faunen av Anna-Karin Palm
I hjärtats bibliotek av Phaedra Patrick
Säg inget – en sann historia om mord och terror på Nordirland av Patrick Radden Keefe
Avig Maria; Dyngkåt och hur helig som helst av Mia Skäringer
Berättelsen om Kevinfallet av Karlsson-Dahlén/ A, Slätt
Fristad av Anna E Wahlgren
Jag borde sagt det först av Annika Wall
Där kräftorna sjunger av av Delia Owens

Storpocket:
Innan molnen kommer av Mari Jungstedt
Satanskäftarna Mons Kallentoft
Kungariket av Jo Nesbø
Sovsågott av Anders Roslund
Aftonen och morgonen av Ken Follett
Spegelmannen av Lars Kepler
Överlevarna av Alex Schulman
Offermakaren av Viveca Sten

DÄR KRÄFTORNA SJUNGER – UTSEDD TILL ÅRETS BOK 2020 – SÅLD I ÖVER 350 000 EXEMPLAR!
”Så golvad av Där kräftorna sjunger. Jag tror aldrig att jag läst en roman som bjudit på så mycket – ett helt briljant och gediget hantverk! En berättelse om ensamhet och utsatthet växer till en otroligt vacker kärlekshistoria som växlar över till en magnifik kriminalgåta. Läs, bara läs!” Kristina Ohlsson
“Jag har svårt att ens beskriva hur mycket jag älskar den här boken. Jag ville inte att den skulle ta slut.” Reese Witherspoon

Camilla Läckberg är tillbaka!
Vingar av silver, uppföljaren till succéromanen ”En bur av guld” är här – ett laddat hämnddrama om svek, upprättelse och systerskap. Just när Faye trodde allt var över hotas hennes tillvaro igen. Vem är det som hotar att sätta hennes liv på spel ännu en gång?
”Den nya Camilla Läckberg är mer driven och samtida … Underhållningsvärdet är stort, slutknorren är oerhört effektfull” Sydsvenskan

ÄNTLIGEN I POCKET – Goda grannar av Mattias Edvardsson
”En riktig bladvändare. Du kan inte sluta läsa.” Sommaröppet, SVT
”Edvardsson är på väg att mejsla ut sin alldeles egna plats i den svenska deckargenren. Ruskigt bra läsning!” Skånska Dagbladet
”Läs Edvardssons böcker omedelbart om du vill ha något du inte kan slita dig ifrån!” Smålandsposten

I hjärtats bibliotek av Phaedra Patrick
Martha Storm ångrar att hon aldrig skaffade familj. Hon är drygt 40 och saknar kraft att ta tag i sitt liv. Hon älskar att läsa och skriva, men vikariatet på biblioteket är osäkert. En dag får hon en mystisk bok med posten. Den innehåller en hälsning från hennes mormor. Men mormor Zelda har varit död sedan länge … Martha bestämmer sig för att ta reda på sanningen, och när hon börjar nysta i det förflutna upptäcker hon familjehemligheter som kommer att förändra hennes liv.
Hjärtats bibliotek är en feelgood-roman om kärleken till böcker, motgångar i livet och om att hitta sig själv.

Fristad av Anna E Wahlgren
Två år sedan överfallet. Med stängsel och larm har rättspsykiatern Louise barrikaderat sig i sitt stora hus på landet. Hon har sökt en fristad, men känner sig inte det minsta trygg. Särskilt inte sedan mannen som knivskar henne svårt har släppts fri. Hon väntar och vakar. När små paket börjar dyka upp i brevlådan är hon säker på att han spelar ett spel. Anna E Wahlgrens tredje bok ”Fristad” är en raffinerad psykologisk spänningsroman med oväntade vändningar.

Förmörkelsen av Karin Fossum
Karin Fossums Förmörkelsen är ett klaustrofobiskt äktenskapsdrama och en mästerlig psykologisk kriminalroman. Vad händer med en familj som mister ett barn? Ett gift par checkar in på hotell tillsammans med sin femton månader gamla son. Tidigt nästa morgon inträffar det fruktansvärda: den lilla pojken dör sedan han fallit från hotellrummets balkong på sjunde våningen. Kommissarie Konrad Sejer kopplas in för att utreda vad som hänt.

Tyska huset av Annette Hess
Tyska huset av Annette Hess är en fängslande historisk roman om en kvinnas sökande efter sanningen. Frankfurt, 1963 . Den unga översättaren Eva Bruhns blir inkallad som tolk under Auschwitzrättegångarna. Medan Eva lyssnar till de fasansfulla vittnesmålen hopar sig frågetecknen i hennes egen historia…
Jag borde sagt det först av Annika Wall är en roman om en duktig fru som slutar att vara duktig och om en hjälp som kommer från oväntat håll. En stark skilsmässoskildring som inte lämnar någon oberörd

© Älska Pocket

print

Våra samarbetspartners