KERSTIN BRISMAR & HARRIET WALLBERG bland marsnyheter från Bonnier Fakta!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Boknyheter från Bonnier Fakta!

Snön försvinner och växterna börjar komma fram. Nu släpper vi vårens böcker, där vi lär oss hur man på bästa sätt tar hand om trädgårdens växter och vad man kan göra med grönsakerna som odlas. I samband med detta har vi också böckerna som ger spännande insikter i människans liv och framtid!

Digital tsunami av Katarina Gospic
Den här boken är för den som vill surfa på den digitala tsunamin som sköljer över vårt samhälle. För den som vill förstå hur digitalisering och teknologiska landvinningar faktiskt kan vara det som – på många plan – räddar mänskligheten.

Konsten att beskära av Eva Robild, Georg Grundsten & Eva Lie
Våga beskära! Många av trädgårdens växter blir vackrare, blommar bättre, får mer frukt eller finare form om vi håller efter dem. Boken ger den kunskap man behöver för att göra säkra klipp. Allt för att man med självförtroende ska kunna ta sig an trädgårdens alla växter.

Baka med grönsaker av Lina Wallentinsson
När man väl börjar tänka lite friare kring bakning kan resultatet blir saftiga och färgglada bröd som dessutom är lite nyttigare än vanliga. I Baka med grönsaker hittar man 40 recept som alla innehåller grönsaker. Många recept är också glutenfria. Här är boken som gör det både enkelt och gott att äta mer grönsaker!

Den utbrända hjärnforskaren av Hedvig Söderlund
När Hedvig Söderlund blev befordrad till professor i psykologi var hon sjukskriven på grund av utmattningssyndrom. Hon hade framgångsrikt forskat på hur minne är organiserat i hjärnan och nu undrade hon hur det såg ut i hennes egen hjärna. I boken söker hon svar på varför kvinnor så ofta drabbas och delar med sig av sin historia med framgångar och motgångar.

Koll på diabetes typ 2 av Kerstin Brismar & Harriet Wallberg
Det går att leva ett gott liv med diabetes – här får man veta hur! Fler än 600 000 svenskar lever idag med typ 2-diabetes, och en miljon ligger i riskzonen att utveckla sjukdomen. Författarna har många års erfarenhet av forskning, utbildning och rådgivning kring diabetes och guidar läsaren rätt på ett inspirerande och lättillgängligt sätt.

Hedvig Söderlund och Karin Carlsson medverkar i Årets Selma 2021!
Den 8 mars 2021 arrangerar SelmaStories för fjärde året i rad den feministiska galan ”Årets Selma”. I år kommer galan att vara helt digital och blir en hel dag – åtta timmar! – i feminismens tecken, live i SelmaStories Instagram stories.

© Bonnier Fakta

print

Våra samarbetspartners