ALAN VEGA – Ny musik från den stillbildande ikonen

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Sacred Bones Records släpper Alan Vegas aldrig tidigare utgivna album ‘Mutator’ 23/4.

Alan Vegas namn är synonymt med otyglad kreativitet, från det sena 50-talet, genom hans år i stillbildande duon Suicide, ända till sin bortgång 2016 skapade Vega konstant. Denna process ledde naturligt till en uppsjö av material som inte nådde allmänheten och har blivit känt under benämningen “The Vega Vault”. ‘Mutator’ är den första i en serie av arkiverade releaser från detta valv som kommer att släppas via Sacred Bones Records. ‘Mutator’ spelades in med Vegas samarbetspartner och änka Liz Lamere och återupptäcktes 2019 av henne och deras gemensamma nära vän Jared Artaud (The Vacant Lots). Kort därefter mixade och producerade Lamere och Artaud låtarna till det visionära album vi nu har framför oss.

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners