MALMÖ REDHAWKS: Två nya år för Carl Persson

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nu är det klart med en kontraktsförlängning för Carl Persson. Redhawks 25-årige ytterforward har skrivit på ett nytt avtal som gör att han förblir klubben trogen under ytterligare två säsonger.

– Jag är självklart glad över att förlänga här och det känns ärofyllt att få skriva på ett nytt kontrakt med klubben. Jag trivs väldigt bra både i staden och i det här laget och ser verkligen fram emot att stannar kvar. Nu går vi in i den roligaste delen av säsongen och vi ska göra en riktigt bra avslutning på grundserien och se hur långt det kan ta oss, säger Carl Persson själv i en kommentar.

Den skridskostarke yttern sköt ett efterlängtat mål i gårdagens bortaseger mot Oskarshamn och allt talar nu för att han under säsongen kommer att nå sin poängbästa notering sedan han anslöt till Redhawks hösten 2018.

– Det finns en väldigt stor uppsida i Carl och han är en forward som passar väldigt väl in i vårt sätt att spela. Med sin fart och kraft är han ett stort hot på isen och kombinerat med hans vassa skott så vet vi att det finns fler mål att få ut av honom. Vi är övertygade om att han kan bli en ännu mer tongivande spelare i vårt lag under de kommande säsongerna, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Kontraktet innebär att Persson förblir en Redhawksspelare till våren 2023.

FAKTA / #95 Carl Persson
Född: 1995-06-28
Födelseort: Kristianstad
Längd/vikt: 185 cm/95 kg
Position: Forward
Skjuter: Vänster
Moderklubb: Kristianstads IK
Klubbar i karriären: Kristianstad, Tingsryd, HV71, Dalen, BIK Karlskoga, Karlskrona, Atlanta Gladiators, Malmö Redhawks
Aktuell: Förlänger sitt kontrakt med Redhawks till våren 2023.

Spelarprofil Carl Persson

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners