PETER JAMES: Brittiske deckargiganten är tillbaka med ännu ett nytt fängslande kriminaldrama!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Peter James är en av Englands mest hyllade deckarförfattare med över 20 miljoner sålda böcker. I nya fristående boken Död vid första ögonkastet möter vi återigen polisintendent Roy Grace. Böckerna blir snart tv-serie med John Simm i rollen som Roy Grace.

På Londons flygplats står en man och väntar på sitt livs kärlek. På andra sidan Atlanten står en pensionerad New York-polis på en bar i Florida och väntar på en kvinna som är hans själsfrände. Båda männen ska snart upptäcka att de blivit lurade på allt de äger – och att ingen av kvinnorna existerar. Roy Grace hamnar snart i en komplicerad utredning av ett globalt imperium som sysslar med smarta och grymma internetbedrägerier, där den som hotar att avslöja dem riskerar att bli mördad …

OM FÖRFATTAREN
Peter James är brittisk författare och filmproducent med bas i London och Brighton. Han har röstats fram som den bästa deckarförfattaren genom alla tider av bokhandelskedjan WH Smith och belönades 2016 med en Diamond Dagger av Crime Writers Association. Med femton förstaplaceringar på Sunday Times bestsellerlista har han till dags dato sålt över 20 miljoner böcker och är översatt till 37 språk. Han är allra mest känd för sin serie böcker om kriminalintendent Roy Grace. Serien är under produktion för teve av ITV.

© HarperCollins Nordic

print

Våra samarbetspartners