JOSEPH WILLIAMS ger försmak på kommande albumet

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Totos sångare Joseph Williams ger ut video för låten Liberty Man!

Joseph Williams och The Players Club/Mascot Label Group presenterar Liberty Man som är den andra låten hämtad från hans kommande nya studioalbum Denizen Tenant. Videon både producerades och regisserades av artisten själv. Så här säger Williams om låten: “Liberty Man är den senaste låten jag skrev med David Paich och där jag också återförenas med mina bröder från Toto, Simon Phillips och Leland Sklar. Man hör även den fantastiske Mike Landau samt, förstås, min medarbetare Steve Lukather! Det är en rätt enkel låt. Jag älskar öppna landskap och uppskattar mycket friheten att kunna komma och gå som jag vill. Det är en skrytmåns i sex-åttondels takt med klara Toto-vibbar!” Både Joseph Williams och Steve Lukather ger ut sina respective soloplattor samtidigt den 26 februari 2021 och båda har i högsta grad bidragit till varandras plattor.

© Mascot Label Group Scandinavia

print

Våra samarbetspartners